čtvrtek 11. června 2009

VLTAVA aneb odměna od předsedů za 1.místo


Voda: přežili všichni, ale ne všechno….aneb kdo vypadl z lodi či letěl přes půl hospody zadkem napřed….

Naši milí předsedové, Vojta a Machy, nám v motivačním programu na začátku sezóny přislíbili „vodu se vším všudy“. Když se umístíme na konci sezóny na lepším místě než Jihostroj, pojedeme za odměnu na vodu a bude vše zařízené. Žádná starost o lodě, odvoz, ubytování, stravování..…..(sice jsme se neumístili lépe, ale náš postup do vyšší soutěže, nám slib zajistil:-))

Počasí nám moc nepřálo a několik bíd (musím se přiznat, že i já..teda asi jen ja) to skoro vzdalo. Týden před odjezdem pořád pršelo a byla strašná zima. „To přece nemůžeme nikam jet! V takové zimě, nečase….vždyť zmrzneme, nachladíme se, budeme nemocné…“ řekla jsem si….Jenže v těchto mých úvahách zavolala Berky a můj bezva zadák Ivetka:-)
Berky: „Bídy, je to všechno zařízené, sakra! Hecněte se a jedeme!!“
Ivetka: Aniž by uvažovala, že se nepojede…„Zelíčko, co za pití si bereme na palubu v tý strašný zimě??? Střik je jasnej, ale chtělo by to něco na zahřátí:-)!
No a věděla jsem, že o tom žádná! JEDE SE!!!!! Vymyslely a uvařily jsme si dobré nápoje a po srazu v sobotu ráno jsme překvapivě načas vyrazily z ČB do Zlaté Koruny:-)!

Zde na nás čekaly kanoe, slušivé vesty a pádla, které jsme si mohly zvolit dle barev..aby nám to slušelo:-)(viď Veru?) a pokračovalo se svozem do Větřní..To už bylo veselo. Začali jsme velice vtipně: my děkovaly předsedům za splnění sázky, předsedové děkovali nám za účast, proběhly vzájemné gratulace k umístění, focení….a ejhle: jedna z lodí připravená k odplutí se vydala na cestu beze své osádky:-).Nebýt Vojty, který se vrhl do studených vln ji zachraňovat, náš výlet by skončil dříve než by začal. Happy end: loď zachráněná (díky Vojto) a vyplouváme!!!…teda soulodíme a zahříváme se uvařenýma elixírama!Nebudu pokračovat v dalekorozsáhlém detailním popisování našeho soulodění. Někdo přejel suchý, někdo totálně DURCH, někdo byl nucen si zakoupit nové suché oblečení u Vietnamců (jsou opravdu všude), někdo si zapůjčil slušivé kraťásky…Nicméně jsme dojeli zdárně do cíle, do Zlatky. A hlavně: NIKOMU nebyla zima!!!

Ve Zlatce nás čekala v krásném penzionu úžasná a výborná večeře. Ježiši, ta byla výborná!!!!!Mňam!!!!! O malinko lepší byla potom společenská hra na „Macháčka“…
Kdo ji pochopil, neperlil…. Kdo se jen zúčastnil a po několika hodinách stále nepochopil, určitě nevyhrál….Ale pozor! Perlil!!!! (A máme opět na co, a na koho vzpomínat:-) ) Po delším sezení a výborné hře se pár účastníků zájezdu rozhodlo tancovat…něco se přihodilo….Když se podíváte na foto, co napadne někoho nezasvěceného?
Verze 1.:“Jasný, modřiny z lodě, klasika, cvakli se…“
Napadlo by někoho něco jiného???????
Verze 2. : Mohl by někdo někoho hodit, zadkem napřed přímo do zděného baru??

No nic, vyberte si co chcete.Nemůžu chodit, spát, sedět, ležet, stát…
Ale stejně: Bídičky, předsedové, že to bylo krásný????????

PS 1: modřina se zvětšuje ze dne za den( tohle se objevilo po třech dnech) jen nemám odvahu tu mega pr..(modřinu) ještě zvěčňovat :-)
Vodě zdar, předsedům díky!!!!!!
PS 2: teda děkuje jen někdo a něco :-), půl mého zadku opravdu neděkuje, protože nepřežil!
Zelí:-)






..zabarvení po týdnu:-)

5 komentářů:

  1. Hezký článek, ale nějak se mi nechce domýšlet co se vlastně stalo a s čeho je ta modřina :-) Pěkný fotky, ale počasí vám teda moc nevyšlo, to je pech :-( Jen by mě zajímalo, proč byla tak malá účast?

    OdpovědětVymazat
  2. Modřina vypadá fakt moc krásně a když se na ní kouknu, tak v ní vidím hlavu koně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ..účast byla jaká byla, je těžké skloubit termín pro 13 lidí tak,aby všem vyhovoval!! A být nás víc,tak by nebyl přehled a určitě by se někdo utopil:-):-).

    OdpovědětVymazat
  4. wow...fakt ze jo...kun jak vysitej:D a je to lipican nebo kladrubak?

    OdpovědětVymazat