úterý 8. prosince 2009

Navsteva v Praze

Tak je to tady, hraly se posledni dva zapasy v prvni casti sezony a musim rici ze z nich nemam dobre pocity :), ale aby jsme zacali :

Prvni zapas se konal v patek ( a to nebylo 13ho ) - co k nemu napsat ????
Dopadl docela strasne 3:0 pro tym z Prahy, nevim cim to bylo asi fanousky Zizkova kteri nejak postradali fairplay ( teda aspon pro me se mi zda divny piskani do time, obzvlast kdyz si stoupnou nad hracky ), mozna to bylo tim ze Bidy dorazili o trochu pozdeji nez planovaly a mozna tim ze podcenili souperky ... nevim to jsou jen me domenky. Takze sety dopadli nejak : 27:25,25:20,25:18.  Rekl bych ze kdyby prvni set dopadl obracene tak by se snad i dokazali hecnout a vyhrat.I v tomto pripade se piskaly nektere mice docela zvlastne a dekujeme timto jedne pani co si byt nebyla nasazena jako hracka taky zahrala ( ale jeden mic stejne asi vysledek nezmeni ). Mno co dodat k prvnimu zapasu ? Jen ze se pote doslo do nedaleke hospody, ktera ne jen ze promitala tenis ( mno celkove se ten den sportovne nevyvedl ) ale i se v ni dobre varilo. Skoda jen ze cisnik byl sam.

 A hura do druheho zapasu :

Druhy zapas byl o neco lepsi divacky, ale stav 3:1 taky nedopadl pro Bidy dobre. Jedinou chybu bych videl v tom ze se nejak nedarilo skladat a ze rozhodci si pro sebe chteli uhrat taky asi nejake ty mice a piskali vice nez sporne. Kazdopadne sety dopadly nejak takto :  23:25, 25:20, 25:22, 25:12 - obzvlast pri poslednim se fanousci modlili aby to nebylo min nez 6. Proste se nejak nevedlo. Jinak fanousci Zizkova trochu obmenili kadr ale stale bych definoval ze to byli hovada, i kdyz uz napomenuti rozhodcim ( ktery jim stejne jak on sam rekl nic udelat nemuze ).

Pokud mi neco uteklo tak klidne muzete doplnit :)

A trochu se jeste pustime do shrnuti teto casti sezony jestli dovolite :)
Rekl bych ze jeji prubeh aspon co jsem videl byl hratelny. Bidy se pohybovali na prostrednich mistech tabulky ( mno stresky asi neohrozi :D ), akorat nektere zapasy se jim nepovedli a meli by mit stejnou hracskou formu i kdyz to asi docilit nejde. Mno i tak jim gratuluji k vstupu do prvni ligy a preji hodne stesti v nasledujici casti.

PS: Omlouvam se za chyby :D

1 komentář:

  1. Asi to nešlo jinak napsat, snad jen to vytečkovat, jak by byl člověk sprostej . . . Je to velká škoda, že se nedokázalo aspoň jeden zápas vyhrát . . .

    OdpovědětVymazat