pondělí 30. listopadu 2009

ČB vs. Bedřichov

V Pátek 27.11. se střetla v Českých Budějovicích volejbalová družstva Českých Budějovic a Bedřichova. Před zápasové tamtamy ohlašovaly, že se bude jednat o velmi jednoduše uhraný výsledek pro tým ČB. Tato domněnka byla v celkovém výsledku 3:0 a 3:1 takřka naplněna.

Ovšem v průběhu hry docházelo k velkým výpadku na straně domácích a mnohdy se šlo do technického timeout i za stavu 2:8 nebo 10:16. Na štěstí domácím postačilo občas uhrát pár míčů a dosáhnout velmi vydřeného vítězství 25:20, 25:23 a 25:21. Nedílnou součástí na obratu měla do zajisté i velmi pěkná hra v podání Zelí, která se stala i hráčkou zápasu ohodnocenou dle fanoušků.

Následujícího dne bylo v 10:00 zahájeno 18. kolo druhé nejvyšší volejbalové ženské soutěže. Při pohledu na střídačky by se dalo usuzovat, že valná většina hráček z Bedřichova již odjela dumu a zůstala pouze základní část. Začátek prvního setu se zdálo, že bude navázána historie z předchozího dne, kdy se po pár vydařených úderech dostali hosté do výrazného vedení. Obrat ovšem nenastal a první set v poměru 14:25 uhráli hosté ve svůj prospěch. Před začátkem dalšího setu byla slyšet mírná kritika z úst domácího trenéra. Ovšem na výsledku hry to nic nezměnilo. Druhý set byl s velkou dávkou štěstí zakončen za stavu 27:25. Hosté už poté nepředváděli velké výkony a další dva sety tak skončili za stavu 25:12 a 25:13. V tento den by se nedal přisoudit žádné z domácích hráček excelentní výkon po celou dobu hry. Zaujal akorát výkon mladičké posily domácího týmu Vendy, která při svém podání dokázala uhrát okolo 25 bodů z toho dvakrát v sérii po sedmi bodech a jednou po osmi. Konečný výsledek jsou tedy dva vyhrané zápasy a to se počítá.

6 komentářů:

  1. Honzíku, super článek . . . vidíš jak ti to jde a to bylo řečí :-))) . . . máš velké "trochu" významné plus :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. PS: s tím hodnocením souhlasím . . .

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj kluci :) dekuju moc za pochvalu :)))) Teda, to jsem necekala. Super clanek Honzi a jeste jednou dikes. Zeli

    OdpovědětVymazat
  4. Hele, další výborný spisovatel:-) a pak že to nejde. Famózní, excelentní, skvělé....lépe to snad nešlo napsat. Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Veru neplaš...zas tak dobrý to teda není a určitě by se našel někdo, kdo by to napsal líp...tředa Zbyňďa :D

    Zbyňďo, velké "trochu" významné plus beru jak, že na nejakou dobu mám od psaní pokoj:P

    Zelí, pochvalu si zasloužíš;)

    OdpovědětVymazat
  6. Na chvilku ano, jelikož ze Žižkova by to měl napsat Petr a další zápasy nás čekají až po novém roce :-) Napsal si to dobře a hlavně jinak . . . takže změna je super . . .

    OdpovědětVymazat