pátek 19. února 2010

Domácí "povinnost"

ČB – Bedřichov 3:0 (17,21,19)

Zápas s Bedřichovem nenabídl žádnou pěknou volejbalovou bitvu. Celý zápas byl z mého pohledu v takovém zpomaleném, nevýrazném tempu. V prvním setu body přibývaly na obou stranách rovnoměrně a bylo to vyrovnané až do stavu 15:15. Pak si konečně nějaká bída (bohužel si už nepamatuji která, abych jí mohla pochválit) vzpomněla, že umí skvěle podávat, udělala šňůru cca 5 bodů a dodala zbytku týmu klid na dohrání prvního setu. Druhý set měl na začátku úplně stejný průběh jen s tím rozdílem, že Bedřichov se držel až do stavu 19:19. Pak přišla hlavní chvíle druhého rozhodčího:-). Při našem servisu odpískal Bedřichovu špatné postavení. Tím pádem jsme dostaly bod a znovu servis. A znovu odpískáno Bedřichovu špatné postavení…….to už se začaly soupeřky bouřit. Pan rozhodčí byl ovšem neoblomný a vyžadoval správné postavení. Bedřichovské byly tak zmatené, že nebyly schopné chybu najít a musela jim poradit naše Linda!!! Tento moment soupeřky totálně rozložil a zbytek setu již nekladly odpor. A tento rozklad si přenesly i do setu třetího,který začaly hodně špatně a tak za stavu 16:7 došlo k historické události v bídném týmu: na náhru se postavila Verča! Bedřichov sice v závěru ještě pár bodů umazal servisem, ale opět si neodpustil chybu v postavení a bídy uhrály potřebné body k získání setu a celého zápasu.

8 komentářů:

  1. Ahojky . . . Takže celkem drama z dobrým koncem . . . Jen ta paměť tě nějak zlobí :-) A jak to jde hráčkám na nových postech? Takže ty za chvíli půjdeš na smeč :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Kamíku, dobrý :)) doplňujeme chybějící místa :))Zelí

    OdpovědětVymazat
  3. Safra...to byl mač...docela by mě zajímalo, kdo při prvním setu tak hezky podával...že by to byl Jagr?Ten je teď všude za hvězdu:D...Každopádně pochala, ať patří komukoliv;)

    OdpovědětVymazat
  4. Mimo jiné...Bedřichov od vás asi něco málo pochytil, když pak v dalším zápase vyprášil kožich holkám z Uhrama...doufám, že se z toho nepoučili a další zápas UHRY tak prohrají;)

    OdpovědětVymazat
  5. ...jo to víte - pokročilý věk, paměť v pr....

    OdpovědětVymazat
  6. Nebo si dostala míčem do hlavy?:D

    OdpovědětVymazat
  7. z toho si nic nedělej, horší by to bylo, kdyby nedostala a bylo to jen tak od narozeni :)

    OdpovědětVymazat