pondělí 1. února 2010

Tak zapas v CB s Nuslemi

Tak po dlouhe dobe byl opet zapas na kterem se ukazalo torzo mistnich  ochotniku :)

Zapas to byl dlouhy a koukatelny ( chvilkama ).

Nas prijezd do CB byl sice pozdejsi nez obvykle, az v sobotu.  Na to ze si jen dve bidy vytahli kratkou sirku ( chudery ) a museli se o nas starat tak bych rekl ze to byl hezky cas co jsme s nimi stravili. Chudak Zbynda o bodik mu nezavidim :D

Ale zpatky k tomu proc to pisu

Zapas zacal vesele pro Bidy a prvni set se jim podarilo vybedrichovat nusle krasnym skore 25:9. Byla to proste spanila jizda vsech bid, na co sahly to se povedlo. Horsi bylo tech par ostatnich setu, v druhem to vypadalo ze vsechny sly na kafe nebo rum ? Kdo vi kam ale nekam hooooooooooodne daleko ( ze by cesta do brna ) a jen diky dobre koncovce ( asi nestihli vlak tak se vratili ) to nedopadlo hur. Takze finalni vysledek 23:25. Mno a treti set byl jeste kapanek pro bidy horsi 16:25. Ctvrty set diky nekolika pisknutim a nepisknutim na obou stranach zkoncil pro bidy lepe nez ty dva predesle a skore se obratilo 25:16.

Mno a potom to zacalo, krasne pretahovani o kazdy bod, skoda ze si tenhle set bidy trochu prohraly samy. Mno konecne skore 16:18 bylo smutne pro nas a myslim ze i CB.

PS : trener Nusli dostal pozdne vanocni darek coz se asi Kami hodne ulevilo :-)

PPS: Tome diky za kafe

2 komentáře:

  1. Ještě že Vás mám...nebýt članků tak ani nevím jak zápas probíhal...jediný co se dá zjistit je stav z cfv.cz...díky za info;)
    Asi se budu muset někdy taky vydat s Vámi, aby mi neutíkaly skryté souvislosti;)

    OdpovědětVymazat
  2. DSI: super článek, už jsem si myslel, že to nenapíšeš . . .
    Honzi: to by si teda s námi měl jezdit . . . třeba 6.3. na ples :-))))))
    Zbyněk

    OdpovědětVymazat