čtvrtek 26. března 2009

Hoši děkujem!!!!


Hoši děkujem!!!!

Stav 17:17 v pátém setu druhého zápasu na hřišti Bohemia Praha. Slušný příjem, nahrávka do hlavního kůlu, smeč a míč letí od bloku ven. Slávie! Slávie! Slávie!!!! Družstvem proběhne obrovská euforie, atmosféra jako ve finále extraligy!!! Soupeřky ještě dvakrát otočí stav, ale naši fanoušci nám věří a ženou nás k vítězství. Za stavu 17:19 již konečně soupeř podlehne a druhá cenná výhra je doma. Hala bouří, hráčky skáčí pro fanoušky svou první rybičku a děkují jim aplausem.

Kdo jsou ale ti hoši, kteří nám zachraňují důležité zápasy? Podporují nás na našich domácích i venkovních zápasech? Věří nám i po prohraném zápase a utěšují nás žlutým mokem vyrobeným z brambor, který je nejlépe zapít kofolou a zase je forma zpět? Jsou to naši věrní, kteří obrátili běh dějin jihočeské druhé ligy. Ano je to Honza, Zbyněk, Petr a Michal!!!! Před příchodem téhle trojky, později čtyřky, zela naše hala prázdnotou. Na zápas chodili jen rodinní příslušníci a i ti se sami v hledišti necítili dobře. Od dob co nás navštěvuje fanklub H,Z,P a M je ale vše jinak. Hala je dostatečně naplněna, diváci fandí, hráčky hrají jako o život a výsledky se radikálně zlepšují.

Když hráčka dá eso, či uhraje míč, zhostí se jí pocit štěstí, když ale k tomu ještě bouří publikum, má pocit, že pro toto žije a pro tohle hraje. Některé hráčky dokonce přiznávají, že by se kvůli téhle chvíli i přetrhly. Zkrátka a dobře od té doby co jste kluci v hledišti je vše úžasné a již teď se nemůžeme dočkat, jak nás přijdete podpořit na kvalifikaci do 1. ligy. Zatím však:
„HOŠI DĚKUJEM!!!HOŠI DĚKUJEM!!! HOŠI DĚKUJEM!!!“
(autorka BERKY)

4 komentáře:

  1. Berky,naprosty souhlas:) a obdiv tvemu pisatelskemu umeni:)))Super clanek, ktery vystihuje vse:)Co dodt, snad jen: Hosi dekujem:)

    OdpovědětVymazat
  2. hosi dekujou bidam za uzasne zazitky a doufaji v dalsi spolupraci :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra, chtěl jsem tu napsat něco smysluplného, ale jsem tak dojat, že mě vůbec nic nenapadá . . . Jen snad HOLKY DĚKUJEM! A těšíme se na další zápasy jak malý kluci :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda...takovej krasnej chvalozpev...to se tak krasne cte :-) ted uz se nas bidy nezbavite...HOLKY DEKUJEM MOC

    OdpovědětVymazat