čtvrtek 12. března 2009

Kdo nás k tomu vede:-)...

Abychom tyto stránky nevěnovali jenom nám BÍDÁM, rozhodli jsme se (Zelí+Kami) věnovat pár řádků i našim trenérům, bez kterých bychom nebyly tam, kde jsme a neměly to, co máme. V roce 2005 se Hany(civilním jménem,které nikdo nepoužívá, Hanuš Petráň) ujal nemožného úkolu a dobrovolně souhlasil s trénováním ženského družstva KP I. Hlavním cílem bylo dovést toto "mladé a perspektivní" družstvo do kvalifikace o 2.národní ligu žen. Což se Hanymu podařilo. Heslem "Přišel, viděl a zvítězil", jsme se řídily a pro příští sezónu vybojovaly účast v 2.lize. První dva roky jsme sbíraly zkušenosti, oťukávaly soupeřky a druhou sezónu ukončily na "pěkném" 7.místě. Vzhledem k vzrůstajícím ambicím (hráček i trenéra) a časové náročnosti soutěže se k týmu do třetí sezóny připojil zkušený, mezinárodních poměrů znalý, volejbalista Ziťák (civilním jménem,které nikdo nepoužívá, Jiří Zita). Tato trenérská dvojice z nás bíd vyždímala možné i nemožné a díky tomu jsme zakončily sezónu 2007/2008 na skvělé bronzové medailové pozici. Kdo by neměl rád lesk a slávu drahého kovu?:-) Proto v letošní sezóně bojujeme o příčky ještě vyšší, sníce o těch nejvyšších...........................do konce zbývají 2.kola.....uvidíme.........

4 komentáře:

  1. Kami a Zelí, máte pravdu, že na trenéry se nesmí zapomínat. Doufám, že Vás povedou i za dalšími úspěchy a hlavně, že tento rok to dotáhnete do úspěšného konce.

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jsme v to nedoufaly, ale o našem letošním umístění rozhodl už předposlední herní víkend této sezóny!Asi nikdy nezapomenu na bezmoc po prohraném prvním zápase v Neratovicích, který jsme měly velice slibně rozehraný,ale nakonec ho vlastníma chybama ztratily:-(. A na obrovskou radost po vyhraném druhém zápase!!!A to jsem v tu chvíli ani netušila co na nás tu sobotu ještě čeká - naprostá euforie!!!Naše největší konkurentky o první místo 2x prohrály a tím definitivně ztratily možnost nás z této zlaté pozice sesadit!...........všem, kdo jste nás podporovali a věřili nám, patří naše velké díky!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem MISTŘI no a co, no a co, no a coooo . . . Bídy děkujeme za super drama a dobrý konec. Myslím si, že celý Neratovice a okolní vesničky dlouho nezapomenout na to kdo je MISTR! Byla to fakt povedená sobota!

    OdpovědětVymazat
  4. Dekujeme trenerum za to ze je dohnaly k MISTRUM

    OdpovědětVymazat