pondělí 27. dubna 2009

A kvalifikace skoncila

Ceské Budejovice nastoupily k poslednimu dvojzapasu s Brnem s respektem, urcite nechtely podcenovat souperky, ale jak jiz je zvykem po shlednuti rozcvicky soupere, zjisitli ze to zase tak strasny nebude. A první set vyhraly 25:22. Prvnich par podani slo pravda trochu jinam nez Bidy planovaly a i pres kometare nekterych divaku stejne vyhraly. Druhy set uz byl na podani trochu lepsi a diky uzasne praci obou nahravacek byl zase vitezny pro CB tentokrat pomerem 25:18. Treti set si nejspis CB rekly ze nemuzou vyhrat zase tak jednoznacne. Pro overeni clanku o tom jestli nervy z sportovniho zapasu muze zabit fanousky, jaly se testovat divaky. Poslední set prvniho zapasu byl vitezny pro nase Bidy. Musime sklonit poklonu před vykony všech Bid, obzvlast bych tedy sklonil ještě trosku vetsi poklonu před vykonem churave Ivetky, která ma nejspis nejakou averzi vuci Brnu a zabijela hracky opravdu zajimavymi ranami. Dale Ditus predvadela také vrazedne sklony. Berky by mohla zmenit post na blokarku, když opet predvedla krasne bloky. První zapas tedy skoncil pro Ceské Budejovice krasnym vysledkem 3:1

Po poledni prestavce na nejake zaplacnuti zaludku probehl další zapas. Budejovice nastoupily v trochu pozmenene sestave a bez negativnich fanousku ( spis antifanousku, kterym nejspis skoncila vychazka z domova duchodcu ). Tentokrat by se dalo rici ze to byla exhibice rozhodcich co kontrolovali houpani na houpacce dvou tymu. Nektere mice byly vice nez sporne :D. Finalni vysledek 1:3 pro CB ( nelekejte se není chyba v cislech ) , ovšem byl nadherny a fanouskum se ulevilo ze si tu prvn ligu opravdu zaslouzi a ze tam patri. Postup kvalifiakce bez ztraty kyticky se opravdu povedl :). V druhem zapase se vyvedly zakroky Kamci a Zuzky. Bylo na nich videt ze do kazdeho mice jdou srdcem a predvadeli chvilemi heroicke vykony.

PS: Jeden z fanousku dodrzel tradici a tentokrat to nevydrzela palicka která malem zmrzacila trenera.

A Bidy ty jsou stejne nejlepsi a stejne nejlepsi a stejne nejlepsi

1 komentář:

  1. Byl to opravdu nároční dvojzápas, hlavně pro některé Bídy, které právě prožívaly odplavování alkoholu s těla ven . . .

    OdpovědětVymazat