neděle 18. října 2009

Druhé kolo.....

Po prvním dvojzápasu se Střešovicemi, který byl naprosto studenou sprchou na naše sebevědomí a hráčský um, se další víkend konaly první dva domácí zápasy – do naší haly přijela Plzeň.
Připomenu, že celému víkendu opět předcházelo čtvrteční rozhodnutí trenéra o základní sestavě a hráček na lavičce. Jelikož se letos naše hráčská základna skládá ze 17 holek, bylo nepříjemné, že 5 z nich muselo zůstat doma. Po oba dva dny se do sestavy nevešla Zuzka B. a ze zdravotní důvodů Verča. V pátek pak zůstaly doma Berky, Zelí, Klárka, v sobotu Bára, Zuzka S. a druhá nahrávačka Vendy, která měla dvojzápas se svým mateřským klubem. Toto rozhodnutí nevneslo do týmu moc dobrou náladu. Vnitřníma tamtamama se neslo jak je nefér, že lidi ze staré sestavy, kteří přispěli k získání 1.ligy, musí zůstat doma a nováčkové se do sestavy vejdou po oba dva dny……ale zpátky k zápasům…..
V pátek dorazilo docela hodně diváků a vytvořili nám pěknou atmosféru, (i bez našich věrných „Pražáků“) i díky které jsme vydřely naší první a velice cennou výhru. Zápas to byl jak na houpačce (jak je u nás ovšem běžné:-)). Po skvělém prvním setu přišel útlum a prohra dvou následujících. Ve čtvrtém setu jsme opět zabojovaly a dotáhly zápas do tie-breaku. Ten je podle mého názoru vždy jen a jen v rukách božích a dopadnout může jakkoliv….tentokrát se štěstí přiklonilo na naší stranu a my tie-break a tudíž i celý zápas vyhrály 3:2 (28,-24,-15,19,11)!!!!!!!!!!!!
V sobotu to dlouhou dobu vypadalo, že se scénář z předchozího dne bude opakovat. Vydřený první set, následně útlum a prohra následujících dvou. Bohužel se nám tentokrát ve čtvrtém setu znovuvzkříšení nepodařilo a i ten jsme prohrály a celý zápas tak ztratily 1:3 (25,-22,-19,-22).
Mě osobně tento dvojzápas zvedl náladu a přinesl chuť do dalších bojů. Po Střešovicích jsem byla skleslá a plná pocitů, že v této soutěži nemám co pohledávat….. naštěstí se ukázalo, že né všechny týmy jsou jako Střešovice a když se bude bojovat, tak si můžeme skvěle zahrát a občas i nějakou výhru urvat:-).

3 komentáře:

  1. Kami, super článek a pěkné shrnutí . . . tak jsem se moc nepletl . . . :-))) Už se těšíme, až navštívíme aspoň jednou za sezónu domácí stánek :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. a poradne se od domacich fanousku naucime fandit a nejake povzzbuzujici pokriky :) Jeste ze ta vule bozi je obcas i na strane tech spravnych :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kami Kami,když budeš skleslá po každý prdě tak se užereš.Ve sportu je to přece normální,jde jen o to jest-li si z toho člověk vezme ponaučení a chce se zlepšovat a odčinit chyby,kterých se dopouští.Do dalších bojů ZLOM VAZ!!Ziťák

    OdpovědětVymazat