úterý 27. října 2009

Důležitá dvě vítězství

Zdravim všechny Bídy, fanoušky a další lidičky co sem nakouknou.
Píši hodnocení z úspěšných zápasů z Bedřichova.

Páteční zápas základní sestava: Kami, Vendy, Linda, Ivetka, Bára, Dita a libero Evička.
Začátek pátečního zápasu se vyvýjel velmi slibně kdy první set zkončil 25:19. Sice tam bylo spousta chyb z obou stran, ale na neznámé půdě dobrý.
Druhý set začínat za stavu 0:3 neni dobré. Další průběh byl jak na houpačce. Tři body sem, dva body tam, ale stále holky prohrávaly. Pak do hry zasáhlo Zelíčko za Vendy, ale bohožel se jí moc nedařilo. Za stavu 16:16 do hry zasáhl Azur. Ale také moc nepomohl. Konečný stav 23:25 nevypadá tak špatně.
Ve druhém a třetím setu měli horší chvilky páni rozhodčí.
Průběh třetího setu byl vyrovnaný, ale koncovku ovládly Bídy 25:20.
Čtvrtý set začal opět velmi špatně za stavu 0:5 pro soupeře. Pak se to dotáhlo na 6:8. Spousta špatných příjmů, žádný blok a stav vypadal na debakl 10:16. Do hry zasáhla mladá Vendy, Zuzka S., ale stav setu už nedokázaly zvrátit.
Domácí diváci byli chvílema hodně nemilí. (sprostá slova nepoužívám :) )
V pátém setu odzačátku nastoupila mladá Vendy za Kami. Soupeř byl na koni a začátek důležitého a posledního setu mu vyšel na výbornou. Točit strany za stavu 2:8 už Bídám nikdo nevěřil. Stále se nedařilo lepšímu výkonu 4:10. Do hry šel Azur a rovnou na podání. Najednou jako když všechny osvítilo a body začaly přicházet. Dita složila vše co na ní bylo nahráno, podařily se bloky a soupeřky byly pod tlakem. Velké drama nakonec pro Bídy 16:14.
Gratuluji!

Sobotní zápas byl úplně o něčem jiném.
Základní sestava: Kami, Azur, Zelí, Ivet, Bára, Terka, Zuzka B.
První set byla úplná exhibice. Dobré podání, blok i útok. Soupeř se nestihl ani divit 25:9.
Další set byl obdobného ražení 25:12. Sice nám Zelíčko na začátku setu skoro Kamču zabilo, ale pak kamča dala 3 možná víc es a bylo vše v pohodě. (Kami co zuby?).Do hry zasáhla i Evička.
Třetí set jsme si asi frajerky myslely, že to půjde samo a ouvej 19:25, ale stále jsme měly posily na střídačce. Na náhře začala Evička kdy se hned první míč srazila s Terkou když si dávaly přednost. Trochu horší příjem, neprosazení se proti bloku a střídalo se Evička ven Kamča dovnitř a dále pak Zuzka B. za Zelí.
Čtvrtý set opět nastoupila Evička ale dlouho nevydržela. Nastoupila Dita za Zelí od začátku setu a v průběhu za Azura nastoupila Zuzka S. Opět se začalo vše dařit a konečný stav 25:13.
Opravdu povedený zápas.

Všem přeji příjemný zbytek dne. Pa Zuzka B.

2 komentáře:

  1. Tak to vypadá, že to musel být moc dobrá zábava . . . Ale nějak jsem se ztratil v tom střídání a připadá mi, že hráli všechny Bídy a pak zase nikdo . . . Jinak moc gratuluji k vítězství na půdě soupeře . . . Asi by chtělo ukázat Bedřichovu, kdo má lepší fanoušky . . . Zuzko, super článek . . . jiný pohled a hned se píše o něčem jiném . . . SUPER!!!

    OdpovědětVymazat
  2. PS: Nemusíte, Bídy, z toho obracení ztracených výsledků dělat tradici . . . stačí, když to uhrajete normálně . . . máme všichni jenom jedny nervy . . .

    OdpovědětVymazat