pondělí 19. října 2009

Záhadná udalost


Vzhledem k tomu, jaký významný den se blíží, rád bych zde zveřejnit informaci, která by mohla zamezit určitému druhu faux-pas.

Není tomu ještě ani jeden rok co rozšířila řady našeho fanclubu. Dala nám tvář a uvedla nás do světa fandění na plný úvazek a my jsme jí za to na oplátku vymysleli jméno, které jí bude nejlépe vystihovat. Právě tímto činem jsme, biď nevědomky, udělali ze sovy malou medvědici. Snad jistá symbolika nebo jak jinak to nazvav. Neboť Týmu, kterému se stala navěky maskotem se v minule sezoně zdařil vstup do 1.ligy. Nyní tento tým bojují o čest a slávu jako malá medvědice mezi velkými lvi.

Není tedy řeč o nikom jiném než o naší drahé maskotce Uršule Kalach von BUBU. A pro ty více zvídavé osůbky už jistě není třeba dále napovídat co se za významné datum blíží:)Vše nejlepší Uršulo

P.S. pro ty méně chápavé: nejedná se o 2.11. památku zesnulých, významný datum je mnohem dříve, snad napoví tento odkaz: Uršula

3 komentáře:

  1. Hups, tak to jsem vůbec nevěděl . . . fuj, já se stydím . . . Vše nejlepší Uršulko a o víkendu v ČB to společně zapijeme . . .

    OdpovědětVymazat
  2. A nejen pro Uršulu je tento datum významný, že autore článku:-)!! Takže vám oběma přeji vše nejlepší!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ajajaj :(( Uršulka promine..sice pozdě, ale přece: VŠECHNO NEJLEPŠÍ!! Zeli :)

    OdpovědětVymazat