úterý 6. října 2009

A už je to tady . . .

Po dlouhých letních večer, kdy nebylo co dělat, se nám vrátil kolotoč zápasů. I když už to není ledajaký kolotoč, ale kolotoč prvoligový. Jak všichni jistě víte, Bídy byly minulou sezonu tak úspěšné, že postoupily do ligy první.
Aby jsem to moc neokecával, tak přejdu rovnou k věci. Bídy po soustředění a několika přípravných zápasech ( malé shrnutí přípravných zápasů ( citace Bíd ) : kláda, kláda, polokladá atd. :-) ) přijeli do matičky Prahy ke svému prvnímu dvojzápasu v první lize. Bohužel los nebyl moc nakloněný, hajzlik jeden vypečenej, ale na druhou stranu se hned na úvod setkali dva nováčci. A v tom je ten zádrhel, Bídy jako nováček z druhé ligy a soupeř, tedy Střešovice, nováček z extraligy. Bohužel jak už asi všichni tušíte boj to nebyl zrovna vyrovnaný a fér, ale s tím už se nic nenadělá. I přes úsilí, které do tohoto zápasu Bídy vložily, tak dostaly dvakrát 0:3 a bylo po náladě. Pokud budu citovat jednu z Bíd: "Pořád je to lepší než dostat 0:4 :-) ". Pokud se na to kouknu z druhé strany tak to nejhorší je za námi a teď už můžeme vyhlížet jen lepší zítřky. Ale pokud v tom budeme hledat první vlaštovky, tak v tabulce jsme 5 ze 6, jelikož někdo dostal dvakrát 0:4 :-) . Jinak o víkendu bylo moc hezky a všem Bídám i fanouškům tu krásně svítilo sluníčko :-) . Málem bych zapomněl přivítat nové Bídy ( Azur, Vendy a Terku ), které se nám vylouply na soupisce a ukázaly se jako zdatné opory v týmu ( nebo v konzumaci nápoje z brambor :-) ). A abych si přihřál vlastní polívčičku tak přece jenom jsme se jedno vítězství o víkendu dočkali. Jste všichni napnutí jakého . . . ( to já taky :-) ) . . . Jelikož ani fanouškové nezaháleli a pořídili si nový a velký bubínek, tak v publiku jasně převálcovali domáci fanoušky, i když jsme byli v menčině. Ale ještě to nebylo úplně na 100% a i my musíme potrénovat, aby jsme předvedli více a hlavně lépe . . . ( pokud se někteří fanouškové nebudou zase okusovat a věnovat jen sami sobě :-) ). Tak se tu zatím mějte krásně a s úsměvem do dalšího zápasu . . . Pa Pa
PS: Pokud v článku najdete chyby ( jako, že určitě najdete ) tak si to nechte pro sebe . . . a pamatujte na heslo "Nikdo není dokonalý" :-)

5 komentářů:

  1. Moc pěkně jsme tu sezonu začaly. Jak 12 náhodných stopařek nabraných cestou do Prahy.Kluci dík,že jste vydrželi fandit po celou dobu i když většinou nebylo čemu tleskat. Doufám,že se to bude lepšit a lepšit a už teď o víkendu zabojujem a dáme minimálně nějaký ten setík.....jen to bez vás bude zase o něco těžší:-(.

    OdpovědětVymazat
  2. PS : rad bych opravil ze zadne bouracky hlavou pri zapase se nekonaly. Priste bych se drzel faktu :D jinak zajimave zhodnoceni zapasu a skoda ze nejake sklerozy zapomeli fotak ... mno co neni kazdy den posviceni a take bych rad uvital nove clenky tohoto elitniho "vyberu" a ted nemyslim zrovna fanousky ...

    PPS: kdo najde chybu viz podpis u chatu

    OdpovědětVymazat
  3. Kami: Pěkně si se pojmenovala :-) fakt si mě rozesmála . . . Bohužel ani fanoušci nejsou dokonalý a nemůžou být všude, ale určitě budeme fandit na dálku :-) Ale bylo čemu tleskat, chvilkami :-)

    OdpovědětVymazat
  4. DSI: Ale někdo zapomněl co vlastně dělal na tribuně . . . kdykoliv se člověk na vás kouknul, tak se buď bavili nebo ožírali, ale to fandění tam fakt moc nebylo :-)))) Ten foťák mě fakt mrzí, příště se snad poučím :-) . . .

    OdpovědětVymazat
  5. Bídy,v klídku,musíme ještě nabrat zkušenosti s 1ligou a když k tomu vydržíte trénovat co nejpoctivěji tak se Vám to vrátí v podobě dobrého pocitu ze hry.Tento víkend Vám držíme palce s celou rodinou.Boca lupo.Ziťák

    OdpovědětVymazat